Werken met Tijdregistratie

Top  Previous  Next

Binnen de Tijdregistratie module zijn verscheidende basisfuncties beschikbaar: Navigatie, Zoeken, Rapporteren, Berichten, Werken met weergaven, Werken met widgets

Tijdregistratie ondersteunt het tijdregistratie proces: weekstaten definiëren, versturen, goedkeuren en heropenen.

De belangrijkste functies van de Tijdregistratie module zijn:

Weekstaat definiëren (alleen beheerders).

Het goedkeuringsproces bepalen: Projectmanager en/of Lijnmanager goedkeuring of automatische goedkeuring (alleen beheerders).

Weekstaten bijhouden (bijvoorbeeld nieuwe, wachtend op goedkeuring, goedgekeurd)

Weekstaten goedkeuren of afkeuren

Weekstaten heropenen

N.B.: zie voor het indienen van weekstaten Weekstaat wijzigen en indienen en Werken met de Principal Toolbox App.

clip0352

1.Sub-tabblad Overzicht: hier kan je widgets wijzigen en je overzicht configureren

2.Sub-tabblad Weekstaten: hier kan je, als resource manager, je weekstaten beheren (aanmaken, verwijderen en goed-/afkeuren)

3.Resource management-configuratie: hier kan je de Tijdregistratieconfiguratie selecteren alsmede de Niet-project activiteiten.

4.Beheer Resources: hier kan je resources voor je resource pool selecteren

5.Wijzig Widgets: Hier kan je de widgets voor deze pagina wijzigen.