Werken met logboeken

Top  Previous  Next

In de Principal Toolbox kan je werken met Logboeken in projecten, programma's en mappen.

log section

Logboek sectie in de Principal Toolbox

Een logboek item (issue, risico, etc.) in een logboek aanmaken

Stap 1.        In het tabblad Overzicht, in de sectie Logboeken, klik op het gewenste logboek, een pop-up verschijnt

clip0344

Voorbeeld van een Risico logboek

Stap 2.Klik op plus-teken02 om een nieuw logboek item te maken. Klik op clip0345.
Stap 3.Vul de velden in de weergave in en klik op Opslaan.

Een logboek-item (issue, risico, etc.) vanuit een planning-item aanmaken

Je kan logboek-items op twee manieren maken:

1.Voeg een product toe aan een logboek item door het veld Product/planning-item in te vullen.
2.Via de detail pagina van een planning-item: klik op het tabblad Logboeken en maak een nieuw logboek item aan.
N.B.: het logboek-item is nu gerelateerd aan het planning-item.

Een logboek item beheren (issue, risico, etc.)

Stap 1.Ga naar je startpagina of naar het logboek.
Stap 2.Klik op het logboek item en klik op clip0345
Stap 3.Bewerk het logboek item. Je kan data invoeren op de beschikbare velden en documenten toevoegen.
Stap 4.Je kan acties toevoegen in de sectie Acties.
Stap 5.Je kan een logboek item sluiten door de status te veranderen in Gesloten.
Stap 6.Sla veranderingen op door te klikken op Opslaan.