OE rollen wijzigen

Top  Previous  Next

In een OE kan je rollen beheren op OE niveau en het op niveau van de functionele modules.

OE rollen wijzigen

Stap 1.In een OE, navigeer naar het tabblad Eigenschappen en klik op Beheer rollen, een pop-up verschijnt:

edit roles ou

Pop-up Beheer rollen van een OE

Stap 2.Om rollen te wijzigen op OE niveau: klik in de bovenste sectie op pen-symbool03 - lichtblauw , wijzig de rollen in de pop-up.
Stap 3.Om rollen te wijzigen op het niveau van functionele modules: klik in de module sectie op pen-symbool03 - lichtblauw en wijzig de rollen in de pop-up.
N.B.: welke modules je ziet hangt af van de configuratie van de OE.
Stap 4.Klik op OK, en klik dan op Sluiten.

N.B.: Om gebruikers een rol te geven in een functionele module, moet hij/zij een rol hebben op OE niveau.

N.B.: De gebruikersgroep Alle gebruikers is een systeem groep die altijd alle gebruikers bevat; als het van toepassing is, kan je deze groep aan de Leden rol toevoegen op OE niveau.