Weekstaat invoeren en indienen (met de App)

Top  Previous  Next

Dit onderwerp beschrijft hoe je weekstaten met de Principal Toolbox kan invoeren en indienen.

Stap 1.Open de Principal Toolbox App op je mobiele apparaat en klik op het tabblad Weekstaten.
Stap 2.Klik op een weekstaat om het te openen.
Stap 3.Klik op een dag.
Stap 4.Klik op een regel of klik op Schrijf uren om een regel toe te voegen.
Stap 5.Vul de weekstaatregel in en klik op Opslaan.
Stap 6.Klik op Indienen in het weekstaatoverzicht als je klaar bent.

app_timesheet3

app_timesheet1

app_timesheet2

app_timesheet4

App tabblad Weekstaten, Weekstaatoverzicht, Weekstaat dag en Weekstaat regel