Project burn-down-grafiek

Top  Previous  Next

De burn-down grafiek widget is alleen op project niveau beschikbaar. Het visualiseert geplande tegen bestede uren in een wijzigbare periode om project voortgang te monitoren.

IMPORT~1_img32

De Project burn-down-grafiek widget

De burn-down-grafiek configureren

1. Klik op Configureer, een pop-up verschijnt:

IMPORT~1_img34

Dialoogvenster Configureer project burn-down-grafiek

2. Voer de naam in van de grafiek en kies het type grafiek: burn-down of burn-up.

3. Stel de gegevensreeksen in: Ideale Trendline, Huidige Trendline, Gepland (kolomgrafiek) en/of Besteed (kolomgrafiek).

4. Stel de startdatum in op ofwel de project startdatum of een vaste datum.

5. Stel de einddatum in op ofwel de project einddatum of een vaste datum..

6. Klik op OK om de configuratie op te slaan.